Καλέστε μας
Active Motion

Σύνδεση / Εγγραφή

Απαντηση: Εξάρθρωση ώμου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δημοσιεύετε το μήνυμα ως 'Επισκέπτης', δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα ή να το διαγράψετε
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Εγγραφή για να παρακάμψετε αυτό το βήμα.
X

Ανασκόπηση του θέματος: Εξάρθρωση ώμου

Εμφανίζονται τα τελευταία 6 μηνύματα - (Πρώτα το τελευταίο)

11 Χρόνια 6 Μήνες πριν
Εξάρθρωση ώμου

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση!
Η γνώμη μου είναι φυσικοθεραπεία και συγκεκριμένη ενδυνάμωση. Τα μπάνια είναι μια γρήγορη και γενική υπόδειξη η οποία δεν εξατομικεύεται στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Όσον αφορά για τα τραβήγματα θεωρώ ότι ήταν φυσιολογικά να υπάρχουν για το διάστημα που μου τα περιγράψατε. Σήμερα θεωρώ ότι δε θα υπάρχουν.
Τα μυϊκά ελλείμματα επίσης (αν κάποιος θέλει να είναι αντικειμενικός) για να διαγνωστούν πρέπει να αξιολογηθούν ισοκινητικά. Η ισοκινητική αξιολόγηση θα μας δείξει τι πρέπει να κάνουμε. Και… όχι μπάνια «γενικά και αόριστα».
Για την «ΜΩΡΟΣ Α.Ε.»
Ο επιστημονικός υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής
Γ. Μώρος

• ΝΙΚΟΣ
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν
Εξάρθρωση ώμου

χθεσ τελικα πηγα στον γιατρο ειδε τις ακτινογραφιες και μου ειπε να το κουναω κανονικα αφου ειναι βαλμενος κανονικα!επισης δεν μου ειπε για φυσικοθεραπειες παρα μονο πολλα μπανια στην θαλασσα!εγω αυτο που με φοβηζει τωρα ειναι οτι οταν παω να κανω καποιες κινησεις με τραβαει καποιος συνδεσμος μπροστα..ειναι απο ακινησια η κατι αλλο μηπωσ δεν εχει δεσει ακομα καλα?

• ΝΙΚΟΣ
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν
Εξάρθρωση ώμου

θα χρειαστει μαγνητικη μετα?γιατι μ ειχανε βγαλει ακτινες πριν κ μετα που μου βαλανε τον ομο...ειναι υποχρεωτικη?

11 Χρόνια 9 Μήνες πριν
Εξάρθρωση ώμου

Η μαγνητική τομογραφία απεικονίζει και άλλες βλάβες που αφορούν τους μυς και τους συνδέσμους της άρθρωσης του ώμου. Εάν ο γιατρός σου διαπιστώσει κλινικά ότι πιθανόν υπάρχει πρόβλημα ενδεχομένως να σου συστήσει μαγνητική τομογραφία.
Θα πρέπει να εμπιστεύεσαι το γιατρό σου ή σε διαφορετική περίπτωση να τον αλλάξεις.
Θα σε παρακαλούσα επίσης να μη γράφεις με συντμήσεις.
Ευχαριστώ πολύ.
Για την "ΜΩΡΟΣ Α.Ε."
Γ. Μώρος

• ΝΙΚΟΣ
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν
Εξάρθρωση ώμου

θα χρειαστει μαγνητικη να γινει μετα γισ να δουμε αν οντως εγινε σωστα?γιατι μ βγαλανε 3 ακτινες πριν κ μετα που μου τον βαλανε..ειναι υποχρεωτικη η μαγνητικη?

11 Χρόνια 9 Μήνες πριν
Εξάρθρωση ώμου

Μην ανησυχείς!
Είναι απο την ακινητοποίηση αλλά και απο τον τραυματισμό που έχει επέλθει στους μυς της ευρύτερης περιοχής.
Γιώργος Μώρος

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα