Γεια σας με λενε Βασιλη και ειμαι 17 χρονων.
Ασχολουμε με τα βαρη 4 χρονια και πριν απο 1 χρονο μετα απο εντονη προπονηση με ελευθερα κιλα ενιωσα μια ενοχληση.Η ασκηση που μου δημιουργησε την ενοχληση ηταν τα βαθια καθισματα.Ο πονος στην αρχη κρατουσε το πολυ για 5 λεπτα.
Αυτο συνεχιστικε για μισο μηνα και σταματησα το γυμναστηριο για 7μερες.Οταν επανηλθα ημουν μια χαρα.
Πριν απο 1 μηνα αρχισαν ξανα αυτες οι ενοχλησεις στην κατω μεση αριστερη και μερικες φορες και δεξια πλευρα της κατω μεσης(ποτε κεντρικη πλευρα) και ο πονο εφτανε μεχρι
την μεση τον οπισθιων,ποτε δεν με μουδιασαν τα ποδια η να παει ο πονος κατω στα ποδια.
Αυτο που νιωθω δεν θα το χαρακτηριζα πονο αλλα ενοχληση,μπορω να κανω οτιδηποτε απλως μερικες φορες ερχεται η ενοχληση.
Πηγα εκανα ακτινογραφιες και εδειξαν οτι στην κατω μεση αντι για 5 σπονδυλους εγω εχω 6 και οτι ο ενας σπονδυλος εχει μπει προς τα μεσα(25 με 50% το πολυ ειναι η ολισθιση του σπονδυλου)
Εχω 15 μερες τωρα που σταματησα το γυμναστηριο.
Ο πονος παλι ερχεται και φευγει.
Θα ηθελα να σας ρωτησω,1)αν ειναι κατι σοβαρο κατα την κριση σας,2)αν θεραπευεται και 3)αν ναι πως?4)και τη θα επρεπε να προσεχω?5)τι ασκησεις θα μπορουσα να κανω για την θεραπεια του
Θα ηθελα να σας ρωτησω για το 6)DRS?7)θα μπορουσε να βοηθησει εμενα?

αν ναι ποσο καιρο θα επερνε η αποκατασταση?9)κ τι ειδους μεθοδος ειναι αυτη(layser,μηχανημα?)
Κ κατι ακομα,10)υπαρχουν γιατροι στην Θεσσαλονικη που να εχουν το DRS και αν ναι σας παρακαλω πεστε μου πιει..
Και κατι τελευταιο,11)με τι αθλημα θα μπορουσα να ασχοληθω που να μην επιρεαζει τη μεση?12)η ποδηλασια την επιρεαζει?
Σας παρακαλω απαντηστε μου
Η απαντηση σας στης ερωτησεις μου θα ηταν οτι καλυτερο για μενα
Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας