Όλο το κείμενο στο μήνυμα θα διαγραφεί και θα αντικατασταθεί από κείμενο της πρότυπης κατηγορίας.
Εμφανίζονται τα τελευταία 6 μηνύματα - (Πρώτα το τελευταίο)
Ευχαριστω για την απαντηση σας.Τοσο καιρο εβαζε θερμαντικες αλοιφες στον ωμο γιατι ετσι μου ειχε πει ο γιατρος.Εγω ομως διαβασα οτι δεν κανει στις θλασεις να βαζεις ζεστα επιθεματα!!Τωρα ξεκινησα να βαζω παγο και την αλοιφη "cryotherapy" η οποια "παγωνει" και δεν "ζεστενει" με ανακουφιζει αρκετα αλλα δεν ξερω αν αρκει αυτο.Οι φυσιοθεραπειες ποσο κοστιζουν;Επισης θα κανουν δουλεια;Ο γιατρος μου ειχε δωσει το τηλεφωνο του για να επικοινωνισω μαζι του θα τον παρω σημερα τηλεφωνω να δω τι θα μου πει.
Καλο απογευμα.
Αγαπητέ φίλε!
Θεωρώ ότι πρέπει να κάνεις μια μαγνητική τομογραφία για να επιβεβαιωθεί η θλάση στον τένοντα και να ξεκινήσεις άμεσα πρόγραμμα φυσικοθεραπευτικής αποκατάστασης. Καλό επίσης θα ήταν να μιλήσεις με το θεράποντα γιατρό σου γιατί αυτός (και όχι εγώ) γνωρίζει κλινικά την εικόνα σου.
Γεια σας με λενε Νικο ειμαι 24 και ασχολουμε με την πυγμαχια τον μαιο σε ενα σπαρινγκ(εικονικο αγωνα) σε ενα κροσε τραυματιστικα στον ωμο.Υστερα απο 3 εβδομαδες πηγα στο ΚΑΤ στο τμημα"μικροχειρουργικη ωμων" ο γιατρος ασχολειθηκε αρκετα μαζι μου,με εξετασε και μου ειπε να ξανα περασω σε 2 εβδομαδες για να εχει καλυτερη εικονα.Πηγα μετα απο 3ς εβδομαδες γιατι τοτε ειχε κενο κ μου ειπε αφου ειχα κανει κ ακτινογραφια οτι εχω τελικα Θλαση και αρχη τενοντιτιδας στον υπερακανθιο μυ στον δεξι ωμο.Μου ειπε οτι θα περασει μονο του κ απλα να κανω προπονησεις στο 20% μου,μου ειπε να μην αντιφλεγμονωδη και οτι συντηριτικα θα περασει.Εγω ομως στους 2 μηνες πανω σταματησα εντελως να κανω το οτιδηποτε.Πλεον εχουν περασει 4 μηνες εχω χασει 4.5 μυηκα κιλα εχασα τους καλοκαιρινους αγωνες και ακομα ποναω!!!Τι να κανω μπορειτε να μου πειτε;;;!!!Ειμαι σε πολυ δυσκολη κατασταση!Δυσκολευομαι ακομα και στον υπνο μου....
Ευχαριστω εκ τω προτερων.