Καλέστε μας
Active Motion

Σύνδεση / Εγγραφή

Απαντηση: Κάκωση συνδέσμων στον αριστερό ώμο

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δημοσιεύετε το μήνυμα ως 'Επισκέπτης', δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα ή να το διαγράψετε
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Εγγραφή για να παρακάμψετε αυτό το βήμα.
X

Ανασκόπηση του θέματος: Κάκωση συνδέσμων στον αριστερό ώμο

Εμφανίζονται τα τελευταία 6 μηνύματα - (Πρώτα το τελευταίο)

• UnSourCeR
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν
Απ: Κάκωση συνδέσμων στον αριστερό ώμο

Καλημέρα!

Ολοκλήρωσα πριν μια εβδομάδα περιπού το πρόγραμμα φυσικοθεραπείας , με ελάχιστα αποτελέσματα! Το πρόβλημα συνεχίζει και μου έχει δημιουργήθει και ενα νέο σύμπτωμα! Οταν κάνω πρόταση ώμου(χωρίς αντίστασεις εννοείται) τραντάζετε η κλείδα σχεδόν σαν να βγαίνει απο την θέση της και να ξαναμπαίνει. Πηγα στην αθήνα στον διευθυντή του τμήματος ορθοπεδικής του Ερίκους ντινάν και μου είπε να ξαναπάω σε ένα μήνα για να μου κάνει ένεση κορτιζόνης!!!

16 Χρόνια 10 Μήνες πριν

Η θεραπεία που μου περιγράφεις δεν έχει καμία σχέση με τη θεραπεία που σου πρότεινα. Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης στο σπίτι? Και με ποιο κριτήριο προσδιορίστηκαν τα κιλά?
Αγαπητέ φίλε! διαφωνώ. Με αυτά που έκανες και με τον τρόπο που τα έκανες δεν θα περίμενα κάτι καλύτερο. Ωστόσο κρατάω τις επιφυλάξεις μου γιατί δεν σε έχω δει. Θεωρώ, ότι στην παρούσα φάση, δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο εάν δεν σε δω από κοντά.
Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την επικοινωνία.
Γ. Μώρος

• UnSourCeR
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν

Μου εβάζε αρχικως στον τραυματισμό ενα μηχάνημο που το ζέσταινε(υπερυθρες καπως ετσι μου το είχε πει !) μέτα κατί βεντούζες που κάνανε δονήσεις μετά laser και τέλος υπερήχο + αναλγητική κρέμα. Αυτο το κάναμε 3 φορες την εβδομάδα(έπερνε 1:30 ώρα περίπου!) . Με την ολοκλήρωση τον 2 εβδομαδών μου έδωσε προγραμμα με ασκήσεις για να κάνω στο σπιτι (για ενδυνάμωση) αρχικώς ενεργητικά και όσο πέρναγε ο καιρός βάζαμε και λίγη αντίσταση( απο 0.5 kg μέχρι 2kg) . Στο κέντρο φυσικοθεραπείας που πήγαινα δεν υπήρχε μηχανήμα σαν αυτο που αναφέρεις για να μετρήσω την μυική ισχύ των μυών του ώμου. Ευχαριστώ για την βοηθεία και για το ενδιαφέρων που έχει δείξει :)

16 Χρόνια 10 Μήνες πριν

Αγαπητέ φίλε!
Καλημέρα!
Ακολούθησες μετά την αναλγητική φυσικοθεραπεία πρόγραμμα ενδυνάμωσης με τη φυσικοθεραπευτριά σου? Μέτρησες την μυϊκή ισχύ των μυών του ώμου?
Θα ήθελα να γνωρίζω τα αποτελέσματα της όποιας μυϊκής αξιολόγησης.
Έκανες όλα αυτά αφού είχε περάσει τελείως ο πόνος?
Ή έκανες μερικές συνεδρίες και ξεκίνησες ενδυνάμωση?
Αν μπορείς πές μου ακριβώς ποιες πράξεις περιελάμβανε η κάθε συνεδρία φυσικοθεραπείας.
Εάν τα έκανες και δεν έχεις αποκατασταθεί τότε πρέπει να αξιολογηθείς και πάλι από τον γιατρό σου και να σου δώσει τη διάγνωση απόλυτα (όχι προφορικά, πως μπορεί να είναι αυτό ή μπορεί να είναι το άλλο). Το ότι νοιώθεις την κλείδα σου να μπαινοβγαίνει πρέπει επίσης να αξιολογηθεί για το αν αυτή εξαρθρώνεται.
Περιμένω νέα σου.
;)

16 Χρόνια 10 Μήνες πριν

Αγαπητέ φίλε!
Καλημέρα!
Στον γιατρό θα πρέπει να πηγαίνει ο καθένας όχι μόνο για να επιβεβαιώνει το πρόβλημα αλλά και για να το αποκλείει. Έτσι γλυτώνει τις περιπέτειες απο μικροτραυματισμούς οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα ενώ θα μπορούσαν να έχουν διαγνωστεί και αντιμετωπιστεί εντελώς απλά.
Κατά συνέπεια λοιπόν, η γνώμη μου είναι σαφής: ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ και ας μην έχεις πρόβλημα. Φτάνει να σου το επιβεβαιώσει.
Σ΄ευχαριστώ για την επικοινωνία.
Γ. Μώρος

• giati
16 Χρόνια 10 Μήνες πριν

Γεια σας και απο εμενα.Πριν απο 2 μηνες περιπου χωρις να εχω κανει
καθολου ζεσταμα προσπαθησα να κανω μονοζυγο και το αποτελεσμα ηταν ενας πονος στον αριστερο ωμο που αρχικα φαινοταν μικρος αλλα
μαλλον ηταν πιο μεγαλος απο οτι περιμενα.Δεν επισκεφθηκα καποιον γιατρο και περιμενα να περασει μονος του.Τις πρωτες μερες πονουσε πιο πολυ
αλλα τωρα ο πονος εχει μειωθει , παρολα αυτα δεν μπορω να κανω καποιες κινησεις οπως να ανεβασω τερμα επανω τον ωμο.Υπαρχει ελπιδα να φυγει ο πονος η δεν θα γλιτωσω τον γιατρο? Ευχαριστω εκ των προτερων...

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.083 δευτερόλεπτα