Καλέστε μας
Active Motion

Σύνδεση / Εγγραφή

Κλείδα

• Παπαδόπουλος
  • Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #149 από Παπαδόπουλος
Κλείδα δημιουργήθηκε από Παπαδόπουλος
Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να εκθέσω ένα πρόβλημα που με αποσχολεί μετά απο τροχαίο ατύχημα που μου συνέβει το καλοκαίρι του 2008.

Ανάμεσα σε άλλα που μου συνέβησαν, υπέστει και συντριπτικό κάταγμα της αριστερής κλείδας (με 2 σπασίματα όπου στη μέση υπήρχε σπασμένο ενα μικρό τριγωνικό κοκαλλο).

Μετά απο διάφορες επισκέψεις σε γιατρούς δεν το χειρούργησα και το άφησα να κολλήσει μόνο του.

6 μήνες μετά, άλλοι γιατροί μου λένε ότι κόλλησε και άλλοι ότι έχει κάνει ψευδάρθρωση. Η κίνηση του ωμου γίνεται κανονικά. Μονόζυγο μπορώ να κάνω, αλλά αν δοκιμάσω π.χ. βάρυ με μπάρα σε πάγκο νιώθω πόνο (με πολύ λιγότερα κιλά απο αυτά που μπορούσα πριν το ατύχημα). Επίσης μου δίνει την αίσθηση ότι ολόκληρη η κλείδα έχει πλέον μία κινητικότητα (λόγω του ότι έχει χοντρήνει και αρκετά) και συνεχώς τη νιώθω άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο.
Θα ήθελα τη συμβουλή σας αν είναι εφικτό και πιθανές ασκήσεις που ίσως με βοηθούσαν.

Ευχαριστώ πάρα πολύ
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #150 από physio
Απαντήθηκε από physio στο θέμα Απ: Κλείδα
Αγαπητέ φίλε!
Θα ήταν πολύ επιπόλαιο να σου δώσω κάποιες ασκήσεις από τη στιγμή που υπάρχει διάσταση απόψεων όσον αφορά τη διάγνωση. Υπάρχει ψευδάρθρωση?
Λυπάμαι που δεν μπορώ να σου πω κάτι για να σε βοηθήσω, αλλά προτιμώ να μην σου δημιουργήσω και άλλα προβλήματα, έως ότου έχουμε μια απόλυτη διάγνωση.
Ευχαριστώ για την επικοινωνία

© 2011, ΜΩΡΟΣ Α.Ε. - Κέντρο Φυσ/κής Αποκατάστασης
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.101 δευτερόλεπτα