Όλο το κείμενο στο μήνυμα θα διαγραφεί και θα αντικατασταθεί από κείμενο της πρότυπης κατηγορίας.
Εμφανίζονται τα τελευταία 6 μηνύματα - (Πρώτα το τελευταίο)
καλημερα σας και καλη χρονια,θα σας ημουν πραγματικα υποχρεος εαν κοιταξετε το αποτελεσμα της μαγνητικης τομογραφιας στον ωμο μου που εκανα προσφατα.Εχω κανει 3φορες φυσικοθεραπειες απο 10φορες μεσω του ικα και ομολογω πως για ενα διαστημα βλεπω σημαντικη βελτιωση ομως αυτο επανερχεται στα αρχικα επιπεδα.Υπαρχει κατα καιρους πονος και κατα τη διαρκεια του υπνου,ομως εφαρμοσα καποια μαξιλαρια και 2-3μερες τωρα βοηθηθηκα.Λεει λοιπον η μαγνητικη:
Εληφθησαν Τ1 και Τ2 ακολουθιες με τεχνικη SE FSE kai FS σε 3επιπεδα.
ευρήματα:
Αλλοιώσεις ήπιας ορογονίτιδας παρατηρούνται στον υποδελτοειδικό θύλακο ενώ δίδεται η εντυπωση παρουσιας επασβέστωσης εντός αυτού επιπολής του υπερακάνθιου τένοντα ευρημα το οποίο ειναι πιθανον να εκτιμηθεί και με απλή ακτινογραφια ή υπερηχογραφημα. Μικρή εκφλιστική κύστη στην οπίσθια επιφανεια του μείζονος βραχιονίου ογκώματος ευρημα ανευ κλινικής σημασίας.Δεν παρατηρούνται ετερα παθολογικα μορφολογικα ευρήματα απο τις λοιπες δομες του ωμου.Δεν παρατηρείται εικονα υδραρθρου.
κλινικη συναξιολόγηση.
Επειδη εξαιτίας του χεριου μου με απελυσαν απο τη προηγουμενη δουλεια μου και τωρα ψαχνω και παλι θα μπορουσα να δουλεψω σε σουπερ μαρκετ ή σε βιβλιοπωλείο σα πωλητης και ταμιας με καποια βαρη οπου θα σηκωνονται με προσοχη δινοντας το βαρος περισσοτερο στο αριστερο;αν ναι υπαρχει κινδυνος να επιδεινωθει;Αν οχι τι θα πρεπει να κανω απο δω και περα;βαζω παγο και το προσεχω,πρεπει να παρω καποια φαρμακα και να κανω καποιες φυσικοθεραπειες ή πρεπει να καταφυγω στο χειρουργειο και να αποφυγω τωρα τις φυσικοθεραπειες;Τελος εχω και ενόχληση και σε δουλεια με υπολογιστη και πιανω το ποντικι με το αριστερο.τελος εαν η τεχνολογια shock wave μπορει να βοηθησει ουσιαστικα χωρις κορτιζονες και εγχειρησεις.
Σας ευχαριστω απο καρδιας για το χρονο σας,η βοηθεια σας μου ειναι πολυτιμη..
να ειστε παντα καλα
Μαρκος
γαπητέ φίλε επισκέπτη!
Αυτές οι επαναλαμβανόμενες υποτροπές δηλώνουν ότι το πρόβλημα που υπάρχει δεν έχει αποκατασταθεί ή δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως. Συνεπώς, θα πρέπει να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση.
Εάν το πρόβλημα είναι αυτό που αναφέρεται στην μαγνητική τομογραφία, τότε καλό θα ήταν να υποβληθείς σε ένα πλήρες θεραπευτικό πρωτόκολλο το οποίο θα καθορίσει ο φυσικοθεραπευτής σου. Η θεραπεία και οι πράξεις που χορηγεί το ΙΚΑ τις περισσότερες φορές δεν αποτελούν θεραπευτικό αλλά οικονομικό πλάνο το οποίο όπως αντιλαμβάνεσαι εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τις οικονομικές δυνατότητες και επιθυμίες του ταμείου σου. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
Μετά το πλήρες θεραπευτικό πρωτόκολλο ο ώμος σου θα πρέπει να αξιολογηθεί μυϊκά και να αποκατασταθούν τυχόν μυϊκά ελλείμματα. Αφού επαναξιολογηθεί μετά το τέλος του προγράμματος ενδυνάμωσης και ο πόνος έχει υποχωρήσει πλήρως τότε μπορείς να επανέλθεις στις προηγούμενες δραστηριότητές σου.
Σου γράφω τα παραπάνω με την επιφύλαξη ότι δεν έχω κλινική εκτίμηση ή αξιολόγηση του ώμου σου
Για την ΜΩΡΟΣ Α.Ε.
Ο Επιστημονικός υπεύθυνος
Γιώργος Μώρος