Καλέστε μας
Active Motion

Σύνδεση / Εγγραφή

Απαντηση: ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤ/ΜΟΣ ΟΣΦΥΟΙΕΡΑΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΠΟΝΔ.ΣΤΗΛΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δημοσιεύετε το μήνυμα ως 'Επισκέπτης', δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα ή να το διαγράψετε
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Εγγραφή για να παρακάμψετε αυτό το βήμα.
X

Ανασκόπηση του θέματος: ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤ/ΜΟΣ ΟΣΦΥΟΙΕΡΑΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΠΟΝΔ.ΣΤΗΛΗΣ

Εμφανίζονται τα τελευταία 6 μηνύματα - (Πρώτα το τελευταίο)

12 Χρόνια 6 Μήνες πριν
Απ: ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤ/ΜΟΣ ΟΣΦΥΟΙΕΡΑΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΠΟΝΔ.ΣΤΗΛΗΣ

Το πρόβλημά σου είναι σύνθετο και πιθανόν ξεκινά από την ανισοσκελία που μου αναφέρεις και τη σκολίωση. Θεωρώ ότι ο θεράπων ιατρός σου θα πρέπει να σου υποδείξει τρόπους αντιμετώπισης της ανισοσκελίας (δεν γνωρίζω πόσα cm ανισοσκελία έχεις) καθώς επίσης να σου προτείνει και θεραπεία για τη μέση σου (καλό θα ήταν να είναι φυσικοθεραπεία και όχι φάρμακα).

• Κωστας
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν
ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤ/ΜΟΣ ΟΣΦΥΟΙΕΡΑΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΠΟΝΔ.ΣΤΗΛΗΣ

Καλησπέρα ,

Είμαι 22 χρόνων και από μικρός είχα μια μικρή διαφορά στο μήκος των δυο ποδιών η οποία δεν ήταν τόσο μεγάλη για να χρειαστεί κάποια επέμβαση . Αυτό το πρόβλημα μου δημιούργησε μια μικρή σχολιοση και έβαλα ειδικούς πάτους στο πόδι το πιο μικρο. Μετά από καιρό είχα πάει να δουλέψω σε μια ταβέρνα(παρασκευή, σάββατο , κυριακή) που δούλευα 15 ώρες συνεχόμενες και ήμουνα όρθιος με συνέπεια κάθε μέρα να μου βγαίνουν πόνοι στην πλάτη και στα γόνατα από τότε που κουβάλαγα την τσάντα στο δημοτικό . Και αναγκαζόμουν να κοιμάμαι με ντεπόν τις μέρες που δούλευα. Μετά από κάνα 2 μήνες σταμάτησα την δουλειά , μετά από αυτό σταμάτησαν οι πόνοι . Μετά από καιρό πήγα και δούλεψα σε μια μάντρα οικοδομών για κάνα μήνα αλλά κάποια στιγμή με έπιασε ένα τσίμπημα στη μέση μου και σταμάτησα. Για καιρό δεν με είχε πιάσει ούτε στις διακοπές, μέτο που γύρισα όμως άρχισε μια ενόχληση στην μέση μου κυρίως όταν καθόμουν σε μια καρέκλα και έκανα την κίνηση να κοιτάξω κάτω από την καρέκλα η όταν έκανα μπάνιο και έσκυβα προς τα πόδια μου η όταν καθόμουν πολύ ώρα κάπου και σηκωνόμουν . Πήρα την απόφαση να πάω στον γιατρό να δω τι έχω και μου πρότεινε μια μαγνητική .Την έκανα και λέει :

Ο έλεγχος έγινε με ακολουθίες T1 και T2 προσανατολισμού και στα τρία επίπεδα.Φυσιολογική και η απεικόνιση του οστικού μυελού των οσφυϊκών σπονδύλων και η ευθυγράμμιση αυτών σε οβελιαίο επίπεδο . Μεταβατικός οσφυοϊερός σπόνδυλος αριθμείται ως Ο5 .Μικρή οπίσθια κεντρική προβολή με ευρεία βάση μεσοσπονδυλιου δίσκου Ο4-Ο5 ασκεί ομαλό εντύπωμα επί του νωτιαίου σάκκου χωρίς να περιορίζει το εμβαδόν του σπονδυλικού σωλήνα και χωρίς να προβάλει ιδιαιτερα στα πλαγια μεσοσπονδύλια τμήματα άμφω. Ομαλή αποπλάτυνση ινώδους δακτυλίου μεσοσπονδυλιου δίσκου Ο3-Ο4 ασκεί ομαλό εντύπωμα επί του νωτιαίου σάκκου χωρίς να περιορίζει το εμβαδόν του σπονδυλικού σωλήνα και χωρίς να προβάλει στα πλαγια μεσοσπονδύλια τμήματα άμφω. Φυσιολογική είναι η απεικόνιση της υπουρίδας και του μυελικού κώνου. Τα παρασπονδυλικά μαλακα μόρια είναι ελευθερα χωροκατακτητικών εξεργασιών.

Συμπέρασμα : Μικρή οπίσθια κεντρική προβολή με ευρεία βάση μεσοσπονδυλιου δίσκου Ο4-Ο5 .
Θα ηθελα να μια γνωμη , Ευχαριστω πολύ !!

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.117 δευτερόλεπτα