Καλέστε μας
Active Motion

Σύνδεση / Εγγραφή

Απαντηση: stratos

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δημοσιεύετε το μήνυμα ως 'Επισκέπτης', δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα ή να το διαγράψετε
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Εγγραφή για να παρακάμψετε αυτό το βήμα.
X

Ανασκόπηση του θέματος: stratos

Εμφανίζονται τα τελευταία 6 μηνύματα - (Πρώτα το τελευταίο)

11 Χρόνια 6 Μήνες πριν
stratos

Αγαπητέ φίλε επισκέπτη, παρά του ότι θα ήθελα να σας βοηθήσω, μου είναι αδύνατον να εκφράσω διαγνωστική άποψη, πρώτον διότι δε μου επιτρέπεται και δεύτερον διότι τα στοιχεία που έχω είναι ανεπαρκή. Επειδή σε θέματα υγείας θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, θεωρώ ότι θα πρέπει να επισκεφτείτε ορθοπαιδικό για να διαγνώσει το πρόβλημα σας και μάλιστα όχι «απομακρυσμένα». Χρειάζεται κλινική εκτίμηση και ένα σωστό ιστορικό για να είναι δυνατή η τεκμηρίωση μιας απάντησης διάγνωσης. Ωστόσο οι υποθέσεις που τέθηκαν μπορεί να είναι θετικές, παράλληλα όμως θα μπορούσαν να τεθούν και πολλές άλλες. Γι’ αυτό επιμένω ότι πρέπει να εξεταστείτε από ορθοπαιδικό.
Ευχαριστώ για την επικοινωνία σας και τα καλά σας λόγια και ελπίζω να μπορώ να φανώ χρήσιμος όταν υπάρχει μια ξεκάθαρη διάγνωση.
Για την «ΜΩΡΟΣ Α.Ε.»
Ο επιστημονικός υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής
Γ. Μώρος

• stratos
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν
stratos

καταρχήν χαίρομαι για τετοιες πρωτοβουλίες ενημέρωσης. κάποιες πληροφορίες θέλω για ενα πρόβλημα που έχω τον τελευταίο καιρό. όταν σηκώνω το χέρι προς τα πλάγια με πονάει όχι στον ώμο αλλά ανάμεσα στις ωμοπλάτες πίσω στην πλάτη και χαμηλά περίπου στον θώρακα όχι στον αυχένα. είμαι 40 ετών και εχω εκ γενετης δισχιδή ράχη. υπάρχει περίπτωση να είναι από εκεί , σημειωτέο δεν είχα κανένα πρόβλημα παλιά με την δισχιδή ράχη. δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι σπόνδυλος ή κάποιος τένοντας και τένοντας από που. Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.153 δευτερόλεπτα