Καλέστε μας
Active Motion

Σύνδεση / Εγγραφή

Απαντηση: Σκολίωση

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δημοσιεύετε το μήνυμα ως 'Επισκέπτης', δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα ή να το διαγράψετε
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Εγγραφή για να παρακάμψετε αυτό το βήμα.
X

Ανασκόπηση του θέματος: Σκολίωση

Εμφανίζονται τα τελευταία 6 μηνύματα - (Πρώτα το τελευταίο)

• Deppi
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν
Σκολίωση

Καλησπέρα,
είμαι 19 χρονων και εχω εδω και αρκετα χρονια σκολιωση.
Στα 13 μου που το είχαμε ανακαλύψει επρεπε να φορεσω κηδεμόνα κατι το οποιο δεν εκανα.
Το τελευταιο εξαμηνο είχα πονους στα πλευρα και πριν απο 2 βδομαδες ενα πρωι μουδιασε το αριστερο μου πόδι.
Ο γιατρος μου εγραψε να κανω αξονική τομογραφία όπως και έκανα.Εχω τα αποτελέσματα στα χέρια μου και θα ήθελα αν είναι ευκολο και την δικιά σας άποψη.

Στο 03-04,04-05 και 05-Ι1 μεσοσπονδύλιο διάστημα παρατηρείται κυκλοτερής και πλάγια αριστερή προβολή του ινώδους δακτυλίου, η οποιά έρχεται σε επαφή με τον νωτιαίο σάκο, προκαλέι μικρό εντύπωμα σε αυτον, χωρίς να τον πιέζει ή να προκαλεί στένωση του νωτιαίου σωλήνα. Συνυπάρχει βαθμός στενωσης των κατωτέρων ορίων των μεσοσπονδύλιων τρημάτων χωρίς εμφανή πίεση των εξερχόμενων ριζων.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας

16 Χρόνια 4 Μήνες πριν
Απ: Σκολίωση

Ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση και την επίσκεψή σου στο site της εταιρείας μας. Αν και Καθυστερημένα λόγω μεταφοράς του site μας σε διαφορετικούς servers και διαφόρων λοιπών δυσχερειών, ευελπιστώ να σε βοηθήσουμε.
Η προσωπική μου γνώμη για το πρόβλημά σου είναι διαλλειματική αποσυμπίεση DRS. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΒΛΑΒΗ...!
Για την "ΜΩΡΟΣ Α.Ε."
Γ. Μώρος

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.164 δευτερόλεπτα