Καλέστε μας
Active Motion

Σύνδεση / Εγγραφή

Απαντηση: σπονδιλολισθιση

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δημοσιεύετε το μήνυμα ως 'Επισκέπτης', δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα ή να το διαγράψετε
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Εγγραφή για να παρακάμψετε αυτό το βήμα.
X

Ανασκόπηση του θέματος: σπονδιλολισθιση

Εμφανίζονται τα τελευταία 6 μηνύματα - (Πρώτα το τελευταίο)

16 Χρόνια 4 Μήνες πριν
Απ: σπονδιλολισθιση

γεια σας και παλι μπορω να σας πω οτι ειναι 2ου βαθμου επισεις η αξονικη λεει διαπλατυνση του ινωδους δακτυλιου του δισκου με ηπιο εντυπωμα επι του μηνιγγικου σακκου στον 04-05.... ποναο αρκετα ακομα και μετα απο τους 17 μηνες που εχουν περασει ως τωρα...αναλυτικα με ποναει ο αριστερος ραχιαιος και με ποναει και πλαγια στην λεκανη και λιγο καψιμο στο ποδι φυσικα οταν σκυβω η οταν κανω αποτομες κινησεις....απλος εχω ακουσει πολλα ο ενας μου λεει εισαι στην αναπτυξη θα φτιαξεις και ο γιατρος της ομαδας μεχρι στιγμης φενεται να ειναι ο πιο αξιολογος......αλλα οπως σας ειπα και πριν θα ηθελα και την δικη σας γνωμη αν θα ξαναμπω στο ποδοσφαιρο.....ευχαριστο

16 Χρόνια 4 Μήνες πριν

Η σπονδυλολίσθηση 2ου βαθμού, ναι μεν δεν είναι ότι το καλύτερο αλλά δεν είναι και ότι το χειρότερο π.χ. 4ου. Συνεπώς, θεωρώ ότι δεν είναι ικανή από μόνη της να σε βγάλει εκτός ποδοσφαίρου, αρκεί βέβαια να μην πονάς (επίτευξη άρσης της συμπτωματολογίας). Βέβαια, ότι υπάρχει πεπλατυσμένος δίσκος (και σε αυτό ευθύνεται και η σπονδυλολίσθηση) δημιουργώντας πιεστικό εντύπωμα στο μηνιγγικό σάκο περιπλέκει το πρόβλημα προκαλώντας ταυτόχρονα και τα συμπτώματα (μούδιασμα, κάψιμο κλπ.).
Το πρόβλημά σου μπορεί να το αντιμετωπίσει το κέντρο μας και να απαλλαχθείς από τη συμπτωματολογία αποκαθιστώντας τον πεπλατυσμένο δίσκο, στο βαθμό βεβαίως που θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε θεραπευτικά πρωτόκολλα λόγω της σπονδυλολίσθησης. Όσον αφορά την σπονδυλολίσθηση, αυτή καθ’ αυτή, την οποία προσωπικά δεν θα σου συνιστούσα σε καμία περίπτωση τουλάχιστον όσο αυτή παραμένει 2ου βαθμού και υπό την προϋπόθεση απουσίας νευρολογικών ή άλλων συμπτωμάτων (πόνος κλπ.), η λύση είναι μόνον χειρουργική.
Για την "ΜΩΡΟΣ Α.Ε."
Γεώργιος Μώρος

16 Χρόνια 4 Μήνες πριν
σπονδιλολισθιση

γεια σας με λενε δημητρη
και ειμαι 17 ετων...εχω σπονδυλολισθιση σχεδον 2ου βαθμου...λογο του ποδοσφαιρου.....το εχω το προβλημα σχεδον 15 μηνες οταν πρωτοπηγα στον γιατρο της ομαδας οταν το επαθα, μου ειπε να κανω ασκησεις τισ οποιες ακολουθησα αλλα χωρισ αποτελεσματα, μετα απο 3 μηνες αφου μου ειχε πει να ξαναπαω, τελικα μου ειπε οτι θα πρεπει να το αφησω χωρις να κανω τιποτα.. και πως αυτο θα κρατησει 14 με 16 μηνες.....θελω αν γινεται να εχω και την δικη σας γνωμη, θα γινει καλα απο μονο του η να μην εχω ελπιδες.....και κατι αλλο υπαρχει περιπτωση να εχει γινει χειροτερα π.χ απο τρανταγματα στο αυτοκινητο η στο λεωφοριο......δυστηχος το ποδοσφαιρο σημαινει πολλα για μενα......

16 Χρόνια 4 Μήνες πριν

Αγαπητέ φίλε επισκέπτη!
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω εάν δεν έχω και άλλα στοιχεία τόσο απεικονιστικά (μαγνητική τομογραφία ή αξονική τομογραφία) καθώς επίσης και κλινικές πληροφορίες (πονάς? πότε πονάς? ποια είναι η κατανομή του πόνου? πόσες ώρες την ημέρα? υπάρχουν θέσεις που δεν έχεις ενοχλήσεις?). Δώσε μας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου
Για την "ΜΩΡΟΣ Α.Ε."
Γ. Μώρος

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.063 δευτερόλεπτα