Όλο το κείμενο στο μήνυμα θα διαγραφεί και θα αντικατασταθεί από κείμενο της πρότυπης κατηγορίας.
Εμφανίζονται τα τελευταία 6 μηνύματα - (Πρώτα το τελευταίο)
Ευχαριστω πολυ για την απατνηση σας,
αυτα τα σταδια που αναφέρατε τα είχα περάσει τον προηγούμενο χρόνο (την έχω από τον περασμένο μάιο), και αντιφλεγμονώδη είχα πάρει και φυσικοθεραπείες είχα κάνει, μετά από όλα αυτά όμως το πρόβλημα εξακολουθούσε να υπήρχε, και ο γιατρός μου είπε να αρχίσω να κάνω σιγά σιγά αυτές τις ασκήσεις , σαφώς και δεν έχω όσο προβλημα είχα στην αρχή αλλά με ενοχλεί ακόμα.
Καλημέρα,
Η Τενοντίτιδες θεραπεύονται συντηρητικά στις περισσότερες των περιπτώσεων με την κατάλληλη αγωγή, είτε φαρμακευτική είτε φυσικοθεραπευτική ή με συνδυασμό και των δυο, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει και ταυτόχρονη ξεκούραση. Προκαλούνται κυρίως από υπέρ χρήση (υπερβολική χρήση) και κατ’ αυτήν την έννοια θα πρέπει η δραστηριότητα που τις προκαλεί να διακόπτεται. Συνεπώς oi ασκήσεις ενδυνάμωσης είτε κλειστής είτε ανοικτής αλυσίδας επιβαρύνουν τον τένοντα ο οποίος πέραν της θεραπείας χρειάζεται, όπως και πιο πάνω αναφέρθηκε ξεκούραση. Θεωρώ ότι τις ασκήσεις δε σας τις συνέστησε κάποιος ειδικός!!! Η εφαρμογή επιγονατίδας δε θεραπεύει το πρόβλημα. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή το φυσικοθεραπευτή σας και να ακολουθήσετε φυσικοθεραπευτικό πρόγραμμα αποκατάστασης ή φαρμακευτική αγωγή.
Για την "ΜΩΡΟΣ Α.Ε."
Γιώργος Μώρος
Φυσικοθεραπευτής
Γεια σας, ταλαιπωρούμαι από τενοντίτιδα στο πάνω άκρο της επιγονατίδας εδώ και ένα χρόνο. Αυτή τη στιγμή ακολουθώ ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης με ασκήσεις κλειστής αλυσίδας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω πρώτον αν η τενοντιτιδα μπορεί να θεραπευτεί πλήρως ή θα μου αφήσει κουσούρι και δεύτερον άν υπάρχει κάποια ειδική επιγονατίδα που να βοηθάει στην περίπτωση μου..