Καλέστε μας
Active Motion

Σύνδεση / Εγγραφή

gonato

• dimitris
  • Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2271 από dimitris
gonato δημιουργήθηκε από dimitris
γεια χαρα .πριν απο 10 μερες σε αγωνα 5χ5 στραβοπατησα και το γονατο μου πιεστηκε προς τα πισω αρκετα με αποτελεσμα να ειμαι 10 μερες με πατεριτσες χωρισ να μπορω να το τεντωσω ουτε να το κλεισω γιατι ποναω στο απο πισω ακριβος μερος και πιο πολυ στα πλαγια..δεν εχω πρικσιμο ουτε μαλανιασμα...εκανα ακτινογραφια και δεν εσπασε καποιο κοκαλο απο οτι μου παν αλλα απο οτι καταλαβα δεν εδοσαν την συμασια που επρεπε στο θεμα αφου μου παν οτι μετα απο 10 μερεσ θα μαι καλα!ειμαι 26 χρονων και τρεχω σχεδων καθε μερα και κολυμπαω 2 με 3 φορες την βδομαδα.τι να κανω?
Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2412 από moros
Απαντήθηκε από moros στο θέμα Απ: gonato
Κατ' αρχήν θα πρέπει να μπει μια διάγνωση από το γιατρό σου. Χωρίς αυτή δεν μπορούμε δυστυχώς να σου προσφέρουμε κάποιες πληροφορίες γιατί δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το πρόβλημα.
Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2419 από moros
Απαντήθηκε από moros στο θέμα Απ: gonato
Δημήτρη!
Απ’ όσο μπορώ να καταλάβω απ’ αυτά που μου περιγράφεις δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη και στηρίζομαι στις οδηγίες που μου περιγράφεις. Πιθανολογώ λοιπόν πως ο ορθοπεδικός που σε είδε δεν αναγνώρισε κάποια σοβαρή ή τουλάχιστον εμφανή κάκωση στο γόνατο σου γι’ αυτό και σου είπε ότι σε ένα δεκαήμερο θα επανέλθεις. Αν όντως έτσι είναι τα πράγματα θεωρώ πως αυτή τη στιγμή θα πρέπει να έχεις επιστρέψει στις αθλητικές σου δραστηριότητες. Αν όχι τότε θα πρέπει να επισκεφτείς και πάλι τον ορθοπεδικό σου προκειμένου να επαναξιολογηθεί η κατάσταση του γόνατός σου και ενδεχομένως να σε παραπέμψει για μαγνητική ή ότι άλλο αυτός κρίνει απαραίτητο.
Για την «ΜΩΡΟΣ Α.Ε.»
Ο επιστημονικός υπεύθυνος
Γ. Μώρος
Φυσικοθεραπευτής
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.135 δευτερόλεπτα