Ρωτήστε μας για την αντιμετώπιση Παθήσεων της Οσφυϊκής μοίρας της Σπονδυλικής Στήλης όπως π.χ. κήλης ,προβολής, εκφύλισης μεσοσπονδυλίου δίσκου με τη χρήση του D.R.S.
ΓΕΙΑ ΣΑς, ΑΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΕΡΓΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ DRS. ΕΙΜΑΙ 31 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΧΩ ΣΤΈΝΩΣΗ ΜΕΣΟΣΠΟΝΔΥΛΙΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ O5-I1, ΜΕ ΣΥΝΟΔΟ ΕΚΦΥΛΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΣΠΟΝΔΥΛΙΟΥ ΔΙΣΚΟΥ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ???
Στην περίπτωσή σας το Drs έχει απόλυτη ένδειξη.
Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες για την περίπτωσή σας μιας και πάρχουν αρκετά υπο μενού κάτω απο το DRS τα οποία δείνουν απαντήσεις στην παραπάνω ερώτησή σας. Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε και στο υπο μενού: μαρτηρίες ασθενών.
Συμπληρωματικά θα σας έλεγα ότι η αποκατάσταση με το DRS έχει επιτύχει εκεί που άλλες μέθοδοι έχουν αποτύχει. Σε κήλη, προβολή, εκφύλιση, ή στένωση μεσοσπονδυλίου δίσκου έχοντας απόλυτη ένδειξη, έχει ανακουφίσει και απαλλάξει πολλούς συνανθρώπους μας απο τον πόνο αλλά και απο την αιτία που τον προκαλεί. Χρισημοποιώντας το απο το 2000 έως και σήμερα 2007, σας βεβαιώνω ότι απο τους εκαντοντάδες ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία, έχουν επιστρέψει λόγω υποτροπής ελάχιστοι. Μάλιστα τόσοι που δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα δάκτυλα δύο χεριών.
Όσον αφορά για το εάν υπάρχει DRS στη Θεσσαλία, λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω.