Καλέστε μας

ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Από ένα έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.
Σε ένα χώρο με πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό.

  • Αρχική Σελίδα - 1
  • Αρχική Σελίδα - 2
  • Αρχική Σελίδα - 3
Ηλεκτρονική ΒιβλιοθήκηΦόρουμPhysiopedia

Γραπτή επιστολή ασθενούς.

Ασθενής: Αργυρώ Κ.

Γεια σας,

Είμαι 38 ετών και πρόκειται να σας μιλήσω για την περιπέτεια υγείας που είχα πρόσφατα.

Λίγο πριν το Πάσχα έπεσα 2 φορές. Μία φορά στις σκάλες και την επόμενη ημέρα έπεσα από καρέκλα. Μη πιστεύοντας ότι έπαθα κάτι σημαντικό πήγα στην εργασία μου με μώλωπες και πονάκια αλλά εκεί άρχισα να μουδιάζω και να πονάω εντονότερα.

Έτσι λοιπόν άρχισα μέσα στο Πάσχα ένα τρέξιμο σε νοσοκομεία, γιατρούς ορθοπεδικούς αρχικά, φάρμακα, κολάρο πάντα, ακτινογραφίες και τέλος μαγνητική στον αυχένα η οποία έδειξε 2 κήλες, η μία μικρότερη αλλά αυτή στον Α6-Α7 σπόνδυλο ήταν μεγάλη με έντονα πιεστικά φαινόμενα επί του νωτιαίου μυελού-εξ ου και τα συμπτώματά μου.

Με πολλά παυσίπονα και φυσιοθεραπείες προσπαθούσα να ξεπεράσω την δύσκολη πρώτη περίοδο. Ωστόσο τα συμπτώματα χειροτέρευαν με διάχυτους πόνους σε όλη την πλάτη και αιμωδίες εντονότερες μέρα με τη μέρα. Άρχισα πλέον να βλέπω και νευροχειρούργους-πριν νευρολόγους- μεγάλων νοσοκομείων και ονόματα στο είδος τους όπου όλοι με συμβουλεύανε για άμεσο χειρουργείο λόγω αρχομένης μυελοπάθειας – και φυσικά πλέον έπρεπε ν γίνει κάτι γιατί προσωπικά είχα εξουθενωθεί. Ήδη το δεξί μου πόδι άρχιζε να υπολειτουργεί. Αλλά δεν ένοιωθα έτοιμη για χειρουργείο όσο καλοί γιατροί και αν ήταν έτοιμοι να με αναλάβουν – ειδικά ο κ. Ζούντσας Βασίλειος, είναι ό,τι καλύτερο έχουμε στην Ελλάδα ως χειρούργο, αλλά ακόμα δεν ευελπιστώ να πέσω στα... χέρια του!

Με μία φίλη μου ξεκινήσαμε 1 έρευνα του τι γίνεται στο εξωτερικό ως μέθοδος θεραπείας – και εν τέλει από αμερικανικά sites παραπεμφθήκαμε στην... Πάτρα!!! Και μάλιστα σε ένα άρτια εξοπλισμένο Φυσικοθεραπευτικό Κέντρο του κ. Μώρου Γεωργίου – όπου και η ιστοσελίδα του κέντρου είναι υπέρ-επεξηγηματική για το τι πρόκειται να βρείτε εκεί. Με κάποια τηλέφωνα που με πολύ υπομονή και επεξηγηματικότητα ο κ. Μώρος μου έδωσε να καταλάβω ότι αξίζει να δοκιμάσω την ειδική πατέντα που ο ίδιος έχει κάνει στο κέντρο του ως μέθοδο DRS στον αυχένα. Σημειωτέον ότι με κάποια έρευνα σε άλλα φυσικοθεραπευτήρια δεν υπήρχε καν αυτή η μέθοδος ή ήταν προς αγορά κάποιου παρόμοιου μηχανήματος, αλλά φυσικά χωρίς την εμπειρία της εφαρμογής της – την οποία ο κ. Μώρος την εξασκεί από το 2000 με πολύ καλά αποτελέσματα.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησα από περιοχή έξω της Θεσσαλονίκης και βρέθηκα στην Πάτρα. Ξεκίνησα 1 σειρά πολύ καλών εφαρμογών – κυρίως για τους πόνους μαζί με το DRS για τον αυχένα σε καθημερινή βάση, και όντως από την αρχή έκανα μία πολύ καλή πρόοδο, κυρίως μειώνοντας τις αιμωδίες και σιγά-σιγά τους πόνους. Ήδη είμαι καλά – αν λάβω υπ όψιν και κάποιον καθηγητή ορθοπεδικό ο οποίος που είχε πει πως και μετά το χειρουργείο θα συνέχιζα να έχω ενοχλήματα και κυρίως μουδιάσματα, ήδη κατά πολύ τα έχω ξεχάσει όλα αυτά...!!!

Η διάθεσή μου είναι πολύ καλύτερη – απαλλαγμένη από τους συνεχόμενους πόνους. Μακάρι η διενέργεια αυτών των θεραπειών να συνεχίσει να δρα όπως με διαβεβαίωσε ο κ. Μώρος για καιρό μετά τις θεραπείες που έκανα και να ξεχάσω πλέον όλη αυτή την ταλαιπωρία που έζησα.

Φυσικά πολύ ενθαρρυντικό – πέραν του όμορφου περιβάλλοντος του Φυσικοθεραπευτηρίου – ακόμα και των πολύ προσιτών τιμών του, όλοι οι εργαζόμενοι ήταν εξειδικευμένοι, που με υπομονή και χαμόγελο αντιμετώπιζαν τον κάθε... πονεμένο – αρχικά πελάτη του κέντρου. Τους ευχαριστώ πολύ όλους, τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και θα τους δω μετά από κάποιους μήνες για το πρόγραμμα συντήρησης που γίνεται προληπτικά σε κάποιους ασθενείς και θέλησα να συμπεριληφθώ και εγώ.

Ήδη γράφω χωρίς καμία ενόχληση στον υπολογιστή, κάτι που ούτε να σκεφτώ δεν μπορούσα πριν λίγο καιρό.

Για άλλη μία φορά κ. Μώρο σας ευχαριστώ για την εξαιρετική σας δουλειά, διάθεση και επαγγελματικό που δείξατε στο χώρο σας. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά σας προς όφελος και άλλων ανθρώπων που από τη μία στιγμή στην άλλη αποκτούν τέτοια προβλήματα, όπως τα δικά μου και αλλάζει η ζωή τους κατά πολύ προς το χειρότερο...

Χάρη σε εσάς επανήλθα με τον πιο ανώδυνο και εύκολο τρόπο!!!

Σας ευχαριστώ